Vitál magazin 2015. június

Magyar Turisztikai Zrt.

Lukács Sándor színész, Jászai- és Prima Primissima-díjas, érdemes és kiváló művész ajánlásával jelenik meg az egészség és turizmus témakörével foglalkozó legújabb kiadványunk, a Vitál magazin.

A Turisztikai Világszervezet adatai szerint Magyarország turisztikai teljesítménye jelentősen meghaladja a világátlagot. Hazánk, mint úti cél még soha nem kapott annyi nemzetközi elismerést, mint az elmúlt néhány évben. További részleteket a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, dr. Faragó Péter árult el.

Nagyszabású kulturális beruházások egész sora zajlik hazánkban a fertődi Esterházy-kastély felújításától a Mátyás-templom rekonstrukciójáig. A kormányzat további terveiről e témában L. Simon Lászlót, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárát kérdeztük.

A több mint százéves múltra visszatekintő Balatoni Szövetség hazánk legnagyobb turisztikai attrakciója, a Balaton fejlesztésért száll síkra. Egy átfogó koncepció kidolgozását sürgetik. Hogy miért? – erre a kérdésre a szövetség elnöke Balassa Balázs ad választ.

Számos programajánlat – egri, paksi, szegedi fesztiválok – mellett a testi, lelki egészség megőrzésére is kínálunk megoldásokat. Elkalauzoljuk olvasóinkat hazánk több, méltán népszerű fürdőjébe, valamint a fogászati kezelések teljes palettáját kínáló, korszerű rendelőbe, a Globe Dental Fogászati Centrumba.

A lapban bemutatkozik Szigliget, Zamárdi, Balatonboglár és Paks. Sőt, megismerhetnek egy fiatal, tehetséges teniszezőt, Babos Tímeát.

A Vitál magazin a Magyar Hírlap 06. 26-i számában jelenik meg.
A magazin itt megrendelhető.