Utazás Kiállítás 2015 – Hungexpo, Budapest

Harmincnyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban az ország legnagyobb utazási kiállítása. Magyarország első számú turisztikai seregszemléjén 20 ezer négyzetméteren, több mint 250 kiállító ajánlataiból lehet válogatni.

 

Minden év márciusának első napjaiban rendezik az Utazás Kiállítást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja az érdeklődőket. A harmincnyolcadik turisztikai seregszemle 2015. február 26. és március 1. között látogatható.

Az idei kiállításon találkozhatnak egyebek mellett Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat is igen széles lesz. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton-régió például több mint húsz kiállítóval jelenik meg, valamint itt lesz többek között Vas és Békés megye, továbbá Győr, Debrecen és Pápa városa is.

A kiállítás első napján a kora délutáni órákban kezdődik az Utazás Fórum konferencia, pénteken egy B2B workshopra várják a szakma képviselőit. A belépőjegyet vásárlók között kér főre szóló egyhetes Mauritius-szigeteki álomutazást sorsolnak ki.

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország-térkép lesz, amely 1 000 000 Lego®-kockából épül majd fel. A tihanyi apátság, a Szent István-bazilika vagy a hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott Lego®-munkák is felkerülnek, és ezekkel lesz teljes az ország képe.

A kiállítás ideje alatt a családdal érkező férfiakat is újdonság várja. A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek hazánk márkakereskedései, és megismerkedhetnek számos autómárka új modelljével. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.