Forró pillanatok a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum adott otthont az ötödik Szauna Szeánsz® Oscar döntőjének. A házigazdákat képviselő Kaczmarski Zita a nemzetközi mezőnyben hajszállal maradt le a dobogóról vidám, spanyolos szeánszával.

Április közepén rendezték meg a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum egyedülálló szaunavilágában az V. Szauna Szeánsz® Oscar nemzetközi döntőjét. A kilenc magyar versenyző mellett három külföldi – cseh, osztrák, horvát – szaunamester mérte össze a tudását. A versenyzőket a szeánszon résztvevő vendégek, valamint háromtagú zsűri értékelte, technikai, kommunikációs szempontok és a felhasznált anyagok különlegessége alapján. A jó hangulatról és az izzasztó pillanatokról a szaunamesterek által bemutatott versenyszeánszok gondoskodtak. Az egyedien felépített programok két napon át követték egymást vérpezsdítő zenével, különleges jelmezekkel és egzotikus illatokkal. A leleményes szaunamesterek honfoglaló magyar, továbbá indián, kínai időutazó, spanyol táncosnő, börtönből szabadult rab és kelta harcos jelmezbe bújva lepték meg a szauna szerelmeseit.

A Szauna Szeánsz arany Oscar-szobrát az Aquaworld Resort Budapest élményfürdő ifjú tehetsége, Szabó Gyula vehette át, ezüst Oscart kapott Kecskés István, a kecskeméti Hírös Sport Kft. képviselője, míg a bronzszobor Bartha Gábor szaunamesteré lett, aki szintén az Aquaworld Resort Budapest színeiben versenyzett.

A házigazda Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumot Kaczmarski Zita képviselte, aki vidám, spanyolos hangulatú szeánszával az előkelő negyedik helyen végzett.