Féláras fürdőélmény február 29-én a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére

„Szökjön ki egy fürdőbe” címmel hirdetett egy teljesen új akciót a Magyar Fürdőszövetség. Kezdeményezésükre szökőév tiszteletére február 29-én kedvezményes belépőkkel, sok helyen pedig félárú masszázsokkal és szaunaszeánszokkal ünnepelnek a hazai fürdők.

A „Szökjön ki egy fürdőbe” felhívás teljesen új akciója a Magyar Fürdőszövetségnek, amelynek célja, hogy arra buzdítson, a szökőévnek köszönhető napot az ország számos pontján megtalálható fürdőhelyek valamelyikén töltsék.

-Az idei február nagyon kegyes hozzánk, hisz nem kevesebb, mint 24 órát ajándékoz, mielőtt átlépnénk az első tavaszi hónapba. Csak négyévente fordul elő, hogy egy nappal több időnk van az életet kihasználni, boldognak lenni. Miért ne ünnepelhetnénk ezt a napot testet-lelket megújító fürdőzéssel?- írja weboldalán a szövetség. A szervezet mindenkit egy kis kiruccanásra buzdít, amit az tesz még vonzóbbá, hogy február 29-én az ország számos fürdőjében „Elszöknek az árak”.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére, 50%-os akciókkal várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A legtöbb fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel február 29-én.

Február 29-én a következő fürdők – köztük a képünkön látható tótkomlósi Rózsa Fürdő –várják 50 százalékos akciókkal a vendégeket:

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő, Szeged, Aquaworld, Budapest, Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ, Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, Siófok, Bogácsi Termálfürdő, Csongrád Városi Gyógyfürdő és Uszoda, Gyomaendrődi Liget Fürdő,  V-8 Uszoda és Szabadidőközpont, Szentendre, Miskolctapolca Barlangfürdő, Selyemréti Strandfürdő, Miskolc, Miskolctapolcai Strand, Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Kecskeméti Fürdő, Aquaticum Termálfürdő, Debrecen, Brigetio Gyógyfürdő, Komárom

Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő, Rózsa Fürdő és Gyógyászat Tótkomlós

Aqua Land Termál és Élményfürdő, Ráckeve, Akácliget Fürdő, Karcag, Igali Gyógyfürdő

Nagykátai Gyógy- és Strandfüdő, Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Makói Hagymatikum Gyógyfürdő, Harkányi Gyógyfürdő, Hungarospa Hajdúszoboszló, Berekfürdői Termál és Strandfürdő, Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő,Tiszakécske, Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő, Borbála Gyógyfürdő, Algyő, Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszoda

Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, Bükfürdő, Bükkszékfürdő, Markovits Kálmán Városi Uszoda, Hatvan, Szentesi Üdülőközpont, Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő. A kedvezmény mértéke esetenként eltérő. Forrás: http://www.termalfurdo.hu/

Fotó: rozsafurdo.hu