Bor-show, koncert, színház Keszthelyen

Programok sorából választhatnak a keszthelyiek és a Keszthelyre látogatók a következő hetekben. A Balaton Színház és a Balaton Múzeum kínálata is figyelemre méltó.

 

Észak versus Dél – balatoni borok karneválja címet viseli a Több mint borkóstoló című sorozat következő darabja, amelyet a Balaton Múzeumban tartanak február 21-én. A bor-show műsorvezetője: Gajdics Péter. Tételek: Váli Bor, Hunyady Birtok, Aklan, AX & AX, Kreinbacher, Kislaki Bormanufaktúra, Szent Donát, Feind és Garamvári.

Február 26-án a Balaton Színházban tartja Délutáni csókok című lemezének bemutató koncertjét a Budapest Bár, amelyet a következőképpen jellemeznek: Kitűnő zenekar, fantasztikus egyéniségű énekesek és nagyszerű dalok – mára elmondhatjuk, hogy a Budapest Bár megváltoztatta a véleményünket arról, hogy hogyan szólal meg egy cigányzenekar.

2014-ben két lemezt jelentettek meg, Húszezer éjszakás kaland és Délutáni csókok címmel – ezen a koncerten ezekből a dalokból és a régi kedvencekből is válogatnak.

Szintén a Balaton Színházban tartják a nők hetét, amely március másodikától kínál programokat. Női alkotóművészek kiállításai, közönségtalálkozók író- és költőnőkkel, szépségápolási tanácsadások, divatbemutatók, női tornák, ismeretterjesztő előadások kínálnak napról-napra érdekes és tartalmas kikapcsolódást természetesen nemcsak a hölgyeknek…

Március 10-én és március 11-én a Balaton Színház Gyurkovics Tibor: Nagyvizit című kétrészes tragikomédiáját tűzi műsorra. Az Új Színház előadásában színpadra kerülő művet Koncz Gábor rendezte.

Végül egy zenei ajánlat a Balaton Színház kínálatából: 2015. március 28-án a Savaria Szimfonikus Zenekar tart Csajkovszkij estet Hermine Pack-kal.