Vastag Csaba köszöntője

Vastag Csaba

Kedves Olvasó!

Akárhol vagyok, mindig hazavágyom. Jártam már sokfelé a világban, és rájöttem, nem is kell olyan messzire utazzunk, hogy értékekkel, történelemmel és szépségekkel találkozzunk. Elég, ha csak körbenézünk a saját házunk táján, ez nekem Veszprém. Budapesten születtem, de Veszprémben nőttem fel. 

Bármennyire kevés időm van, ma is örömmel jövök haza. Legutóbb ez másfél órát jelentett. Hazavittem anyukámat, megettem mindent, amit a hűtőben találtam, majd rohantam vissza Budapestre. A stúdióba siettem, mert bár egészen jól állunk az új dalokkal, a sok koncertezés miatt még közel sincsenek készen. Nagyon sokat járjuk az országot a zenekarunkkal, és ezt hihetetlenül fontosnak tartjuk, mert itt tudunk találkozni személyesen is a kedves közönséggel. 

Visszagondolva, nem emlékszem, olyan régen kezdődött, már egészen kiskoromtól kezdve érdekelt a zene. Először iskolai műsorokban vettem részt, majd a középiskolában már zenekari formációkkal próbáltuk elmondani a saját igazunkat. 

Soha nem szabad elfelejteni, honnan jöttünk, de szem előtt kell tartanunk, hogy hová tartunk. Ideje volna a mobiltelefonunkról tekintetünket felemelve észrevennünk a környezetünket, annak szépségeit, és persze egymást is. Tudatosan dolgozom azon, hogy a legméltóbb és legteljeskörűbb módon ismertessük meg ezt a tájegységet mindenkivel. Legutóbb Balatonalmádiból volt élő Facebook-bejelentkezésünk, és örömmel mutattam meg Veszprém nevezetességeit is.  

Vastag Csaba,
Fonogram-díjas énekes