Új néven kezdi az évet a Hotel Hungaria

Hotel Hungária

Januártól Hotel Hungaria City Center néven működik a BEST WESTERN Hotel Hungaria, miután megválik a BEST WESTERN-lánctól. Az átalakulást a Danubius Hotels Group kezdeményezte, a kilépés oka az a szemléletváltás, amelyet a szállodalánc képvisel – mondta Kristóf Kitti, a hotel  bankettmenedzsere.

A szálloda idén hármas jubileumot ünnepel. Száz évvel ezelőtt Imperial Szállóként, ötven éve Szabadság Szálló, harminc esztendeje pedig Grand Hotel Hungaria néven nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. − Mindehhez hozzáadódik a huszonötös szám, hiszen negyed századig voltunk a BEST WESTERN szállodalánc tagjai – mondta Kristóf Kitti. A szállodában az a tapasztalat, hogy a BEST WESTERN-lánchoz hű vendégkör szívesebben foglal a rájuk inkább jellemző kisebb, családiasabb szállodában, mint az ország legnagyobb, 468 szobás szállodájában. A januári változás után a vendégek továbbra is a jól megszokott, magas színvonalat és minőséget tapasztalhatják, hiszen a Danubius-lánc igen szigorú követelményeket támaszt szállodáival szemben. A Hotel Hungaria City Center név mellé ugyanaz a szeretetteljes vendégvárás párosul, mint amit eddig is megszokhattak a vendégek.

A Hotel Hungaria vendégeinek jelentős részét turistacsoportok és egyéni utazók teszik ki.

A vendégkör harmadik csoportjába a konferencia- és a corporate vendégek tartoznak, hiszen a különtermek sokszínűsége és adottsága sokféle rendezvény megszervezését teszik lehetővé. Óriási előny továbbá, hogy az étteremben közel háromszázötven vendéget tudnak egyszerre, egy időben ültetett formában kiszolgálni ebéddel vagy vacsorával. A tizenkét, különböző méretű konferenciaterem változatos lehetőségeket kínál, a legnagyobb és egyben legkeresettebb terem ötszáz fő befogadására alkalmas.

A Danubius Hotel Arena és a BEST WESTERN Hotel Hungaria klaszterként működik, mindkét szálloda más és más adottságokkal és előnyökkel rendelkezik. A Hungariáé az, hogy közel van a belvároshoz, az Arena pedig két kulcsfontosságú létesítmény – a Syma Csarnok és a Sportaréna – közvetlen közelében található. A Danubius Hotel Arena kiváló rendezvényhelyszín, kilenc egybenyitható és leválasztható természetes fényű rendezvényteremmel rendelkezik.

− A szállodában egy-egy sportesemény alkalmával akár ezer ember is étkezik, több részletben – tudtuk meg a bankettmenedzsertől. A karácsony és a szilveszter közeledtével elsősorban külföldiek keresik fel a két szállodát, de az esti programok, a gálavacsora a hazai vendégek számára is csábító. Kristóf Kitti tapasztalatai szerint a vendéglátás roppant fontos tényező a szállodák életében, éttermeik pedig kiváló minőségű ételeket kínálnak, amelyekre mindig nagyon magas értékelési pontszámot kapnak. – Ha valaki szeretne elegáns környezetben megbízható minőségű és igazán színvonalas szolgáltatásban részesülni, akkor a két szállodánk a legjobb választás – mondta végezetül Kristóf Kitti bankettmenedzser.