Indul a Földvári Nyári Esték huszadik évada

Földvár

Vígjáték, musical, koncert és komédia is szerepel a Földvári Nyári Esték műsorrendjében. Huszadik alkalommal rendezik meg a programot, s a Dunaföldvári Vár tizedszer szolgál helyszínéül.

Jubileumi évadához érkezett a Földvári Nyári Esték rendezvénysorozat. Ebben az évben huszadszor várják a közönséget a tartalmas színházi programra, amelynek egy évtizede a vár ad otthont. Idén sem volt más a szervezők célja, mint olyan előadásokat szervezni, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvenc műfaját vagy előadóját. Lesz vígjáték őrült poénokkal, musical, ahol az egyik főszerepet a dunaföldvári Pataki Zsófia játssza, s lesz koncert olyan dalokkal, amelyek ma már talán feledésbe merültek, de mindenkiben kellemes emlékeket ébresztenek. A sort július 1-jén a Balek nyitja, a Pesti Művész Színház előadásában. Július 8-án Dés László − Nemes Iván: Valahol Európában című musicaljét mutatják be a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és a Bartók Táncszínház művészei.

Július 14-én ad koncertet a Budapest Bár, a Vőlegény című három felvonásos vígjáték pedig július 21-án kerül színre a Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda közös előadásában.

Fotó:.dunafoldvar-muvhaz.hu/