Folyamatosan bővül a Resideo Kft.

Resideo


A Resideo amerikai nagyvállalat 2018-ban vált külön a Honeywell cégcsoporttól, amit a korábbi termékskála átalakítása tett szükségessé. A cég barátságos közösséget, rendezett munkakultúrát és egyedülálló juttatási csomagot kínál cserébe a megbízható, kiszámítható teljesítményért.

   Lakossági, és ezen belül háztartási, otthonbiztonsági, épületgépészeti és fűtési felhasználóbarát megoldások specialistájaként világszerte sokmillió vevőt szolgál ki, és közel 14 ezer munkavállalót foglalkoztat.

   Magyarországon a nagykanizsai Dózsa György úti telephelyen több mint 25 éve foglalkoznak víz- és gázmennyiség-szabályzó szelepek és vezérlők, lakossági és ipari kazánok vezérlőegységeinek és alkatrészeinek, épületfelügyeleti rendszerek működtető egységeinek összeszerelésével. 

   A Resideo magyarországi operációja közel 600 főt foglalkoztat, melyben a nagykanizsai gyártás és a magyarországi értékesítő csapat a két fő működési szegmens. A kanizsai gyártóépület – mely a Resideo vállalat tulajdona – 2014-ben bővült egy új gyártócsarnok-résszel, és azóta is folyamatos a növekedés, a technológiai fejlődés, kiemelten az automatizálás, a digitalizálás és a megújuló energiák alkalmazása területein. 2020-ban jelentős állami támogatásban részesült a vállalat, hogy további fejlesztéseket tudjon megvalósítani.

   Az utóbbi években számos gyártósor telepítésére került sor, melyek mutatják a nagykanizsai gyár vállalatcsoporton belüli kiemelt szerepét. Elkötelezettek az értékteremtésben a vevők, a munkavállalók és a helyi közösségek számára egyaránt. Céljuk folyamataik további fejlesztése, a helyi termelés és értékesítés növelése, a hatékony és eredményes működés a klasszikus Resideo-értékek mentén. A nagykanizsai gyár erőssége a rendkívül tiszta, kulturált és biztonságos munkakörnyezet, az egységesített folyamatok, az eredményes és környezettudatos munkavégzés. Az emberközpontú szemlélet mellett egyedülálló juttatások és bércsomag jellemzi a vállalatot.

   Olyan munkavállalók érzik itt jól magukat, akik szeretik az összetett feladatokat, a rendszerszemléletet, akiknek fontos a minőség, a siker – és tesznek is ezért.  A vállalathoz csatlakozók egy nagy közösség részeivé válhatnak, ahol fejlődhetnek, és ehhez támogatottságot kapnak a szervezeten belül. 

   „Hiszünk abban, hogy a lelkes munkatársak sikerre viszik vállalatunkat, ugyanakkor sikerünk kulcsa a megbízható, kiszámítható teljesítmény. A verseny nagy mind helyi, mind nemzetközi vonatkozásban, ezért is szeretnénk kitűnni hatékony, gyors és minőségi munkánkkal.”