Everness: egy minden tekintetben különleges fesztivál Balatonakarattyán

Balatonakarattya

A tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi a kikapcsolódás szellemében rendezik meg 2016 nyarán az Everness Fesztivált. Ez lesz a negyedik alkalom, de az első abban a tekintetben, hogy az ötnapos rendezvény a MOL Nagyon Balaton programsorozatának része lesz.

Június végén és július elején ismét megrendezik Balatonakarattyán a tudatosság ünnepét, az Everness Fesztivált, ami szinte minden tekintetben eltér a hagyományos fesztiváloktól. Ez a rendezvény elsősorban a spiritualitásról és a tudatosságról szól.

Az ismert magyar előadók közül Müller Péter, Soma Mamagésa, Kassai Lajos lovas íjász, Fenyő Iván színművész, Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember számít az érdeklődők figyelmére. Előadást tart Diószegi Ádám modern jógi, Egedi-Kovács Melinda, a Life Sutra Védikus Iskola alapítója, valamint Leél-Őssy Tamás csikung oktató.

A magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos világhírű külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik a programhoz. Első ízben látogat Magyarországra James Redfield, A mennyei prófécia szerzője, aki június 30-án, pénteken tart előadást a fesztiválon. Rajta kívül elfogadta a meghívást William Paul Young, A viskó és a Keresztutak című könyvek írója, Kyriacos C. Markides, A ciprusi mágus szerzője, valamint Mabel Katz, az ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono legismertebb képviselője. A Ho’oponopono nevű módszer lényege nagyon egyszerű: békében lehetsz, mindegy, hogy mi történik körülötted.

A zenén és a beszélgetéseken keresztül mindenkinek lehetősége nyílik megtapasztalnia önnön belső világát. A résztvevőket egy-egy masszázs, jóga, meditáció vagy önfeledt, közös zenélés, táncolás segíti hozzá az önmegismeréshez és mások elfogadásához.

Az Everness Fesztivált június 28-a és július 3-a között rendezik Balatonakarattyán.

Fotó: Facebook/Everness