„Érdi Nyitnikék” − Tavaszi Vásár és Kiállítás

Érdi nyitnikék

Harmadszor rendezi meg a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tavaszi vállalkozói seregszemléjét, az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásárt és Kiállítást. Az Érd Arénában közel kétszáz vállalkozás gazdag kínálatából lehet majd válogatni.

 

Széles termékpalettával, érdekes látnivalókkal, ötletekkel és igazi újdonságokkal várja a látogatókat az Érd Arénában az Érdi Nyitnikék – Tavaszi Vásár és Kiállítás 2016. április 15-től 17-ig. A 3500 m2-es vásárterület belső és külső részét egyaránt felhasználva a lehető legtöbb stand kialakítását tervezte meg a szervező Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, így közel 200 kiállító várja az érdeklődőket. Gazdag kínálatból lehet válogatni, így egyebek mellett kézműves sajtok, tejtermékek, füstölt áruk, felvágottak, rétesek, cukrászkészítmények, aszalványok, édességek, szörpök, lekvárok, gyümölcslevek sorakoznak majd a standokon. Kínálnak, mézet, mézeskalácsost, kávét, teát, paleo- és gluténmentes készítményeket csakúgy, mint ékszereket, ruhaneműket, játékokat. A dísztárgyak, üvegáruk, konyhai termékek bőséges választéka mellett használati eszközök, könyvek, kiadványok, egészségügyi termékek, valamint a lakásépítéshez szükséges termékek, illetve a legkülönfélébb szolgáltatások várják az érdeklődőket.

Mindezek mellett számos további érdekességgel is szolgálnak majd. A színpadon folyamatos előadások, produkciók, bemutatók nyújtanak szórakozási lehetőségeket, figyelembe véve minden korosztály ízlését és igényét. A gyerekek számára a Dezső és Gabóca páros, valamint Mikola Péter adnak interaktív műsort. A felnőttek több együttes és énekes koncertjét is megtekinthetik, így láthatják és hallhatják Szóka Júliát, Solti Ádámot és a NonStop együttest, Merics Nikolettet, a Kis Company zenekart és Sipos F. Tamást.

Idén is megrendezik a látványos divatbemutatót, a fodrász- és sminkversenyt, valamint negyedik alkalommal kerül sor a vállalkozásokat méltó módon minősítő „Korrekt Partner” díj ünnepélyes átadására. Az újdonságok sorából említésre méltó a II. Ezüst Golyó Kupa, a kétnapos nemzetközi petanque verseny, amelyre öt országból neveztek a csapatok, valamint a „Szakmák Éjszakája” néven meghirdetett esemény, amely különböző szakmák bemutatására hivatott, méghozzá izgalmas szakmai versenyekkel fűszerezve.

A jó vásári hangulat érdekében bőséges választékú, hideg-meleg ételeket kínáló büfésort állítanak fel, s a kínálatból természetesen nem hiányozhatnak a míves csapolt sörök, a különböző borok, üdítők és pálinkák, valamint a fagylaltfélék sem. A vásár mindhárom napján ingyenesen lehet megtekinteni a kiállítást, a különböző programokat, sőt minden belépő nyereményszelvényt kap, amellyel részt vehet a napi többszöri sorsoláson.

− Bízunk benne, hogy programsorozatunkkal felülmúljuk az előző évek sikereit, s hogy a három együtt töltött napot idén is az érdeklődés, az eredményesség, a partnerség és a jó hangulat jellemzi majd – nyilatkozta dr. Kupcsokné Polyák Ágnes főszervező, a kamara önkormányzati titkára.