A vártnál több látogató volt az érdi vásáron

Érdi kiállítás

Mintegy kétszáz helyi és térségi vállalkozás mutatkozott be termékeivel a harmadik alkalommal megrendezett Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállításon az Aréna csarnokban. Az érdeklődők száma többszöröse volt a tavalyinak.

A rendező Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezése felkeltette a lakosság érdeklődését, hiszen a vásár kiváló alkalom arra, hogy a helyben élő emberek a környezetükben működő vállalkozásokkal személyesen is találkozzanak. Az ingyen látogatható vásáron a vállalkozások térítésmentesen vehették igénybe a kettő négyzetméteres standokat.

Antunovits Antal önkormányzati képviselő a kiállítás és vásár jelentőségével kapcsolatosan elmondta: Érd büszke a rendezvényre, hiszen a korszerű, minden igényt kielégítő új Aréna csarnok méltó környezetet biztosít gazdasági és kulturális találkozókra. Az Érdi Nyitnikék erősíti az itt élőkben az összetartozást, s lehetőséget kínál a különböző generációk találkozására.

Pest Megye Lapjának a kiállító vállalkozások elmondták, azért vesznek részt a fesztiválon, hogy népszerűsítsék termékeiket, és bíznak abban, hogy akikkel megismerkednek, azok vásárláskor a térségben működő és az ittenieket foglalkoztató vállalkozások minőségi termékeit részesítik előnyben. A kétszáz standon a kézműves és kisipari termékek színes kavalkádja fogadta az érdeklődőket, borok, sütemények, kertészeti szerszámok és egyéb, a mindennapokban használt minőségi termékek. A kiállítást színesítette az érdi Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ standja, ahol az akadályoztatással élő gyermekek és fiatalok mutatták be csodálatos kézműves termékeiket.

(fotó: Skuta Vilmos – Kereslet és kínálat találkozhatott a kézműves vásáron