A több gyermek egyre gyakrabban jelent előnyt

Kardosné

A társadalom mindinkább családbarát, a több gyermek egyre gyakrabban jelent kifejezett előnyt, a nagycsaládosokat számos kedvezmény várja – mondja a NOE elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin.

A nagycsaládosokat számos strandon, üdülőhelyen, szálláson kedvezmények várják, sőt múzeumokban, közgyűjteményekben ingyenes napokat is biztosítanak számukra. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete maga is számtalan, a tagkártyához kapcsolódó kedvezményt kínál. A nemzeti parkoktól a szállodák és hotelek sokaságán át a fürdőkig sokan adnak a tagkártyánkat felmutató családoknak kedvezményeket. Tavaly tagcsaládjainkból 500 gyermek és kísérője üdülhetett Erzsébet-táborban, s idén is lesz erre lehetőségük – fogalmaz az elnök.

− A kedvezmények nem csupán azért fontosak, hogy megfizethetővé váljanak a különféle szolgáltatások a családok számára, hanem azért is, mert ez bátorítást ad azoknak is, akik még a gyermekvállalás előtt állnak. És azt üzeni, ami egyesületünk jelszava: Nagycsaládban élni jó! – teszi hozzá Kardosné Gyurkó Katalin, hangsúlyozva, hogy az ember a családjában töltekezik fel, onnan meríti az erőt a munkához.